Adana Saç Modelleri

2020 saç modelleri

2020 Saç Modelleri

2020 yılı, geçmişle geleceğin, feminen ile maskulenin, sade ve gösterişlinin buluştuğu bir yıl oluyor. Son yıllarda farkedildiği gibi, artık saç modası eski yıllarda olduğu gibi bir ya da birkaç modelle sınırlı kalmıyor. Bu nedenle 2020 saç modasına ayak uydurmak için kendi tarzımızdan çıkmamız gerekmeden, sevdiğimiz, kullanmak istediğimiz modellerle devam edebiliyoruz. Küçük bazı dokunuşlar yapmak, trendi yakalamak için yeterli oluyor.

Modern mi, retro mu? Kabarık mı, bastırılmış mı?

Son yıllarda olduğu gibi 2020 saç kesimleri de oldukça kafa karıştırıyor. Her tarza, her yüz şekline ve saç yapısına uygun modeller, seçim yapmayı oldukça zorlaştırıyor.

İnce saç tellerine sahipseniz, saçlarınızı bir maşa ile kıvır kıvır yaptıktan sonra tel tel ayırıp kabartarak 80’lerden kopup gelmiş gibi bir hava yaratabilirsiniz. Ya da kulak altından bob kesim saçlarla vintage bir tarza bürünebilirsiniz. Eğer eskiler ilginizi çekmiyorsa bu yıla özgün gayet modern ve ilgi çekici modeller sizi bekliyor. Kısa saç seviyorsanız 2020 kısa saç modelleri de oldukça çeşitli. Mesela her ortama uygun bir tarz olarak görünen pixie saç modelini denemeye ne dersiniz? Ya da uzun ve de maskulen bir taz ile fark yaratmaya var mısınız? Hafifçe tarayıp bir saç spreyi ile bu görünümü vermek çok kolay ve kullanımı da oldukça rahat!

Sıcacık renkler, kahveler, karameller

2020 saç renkleri, tıpkı modelleri gibi oldukça çeşitli. Başı çeken tonlar arasında kahverengi, çikolata tonları geliyor. Yan renkler olarak ise karameller, bakırlar da bolca kullanılmakta. Küllü ve soğuk kahve tonları, özellikle kahve tonları arasında en çok tercih edilenler gibi görünüyor. Bitter çikolata ise özellikle vamp tarz seven kadınların bir numaralı tercihi…

Saçlara biraz daha yumuşak bir hava vermek için karamel ve bakır tonları da tercih edilmekte. Ne olursa olsun sarı tonlarından vazgeçmeyenler için de bu yılki trend, kesinlikle bal rengi!

Saç modasının Adana’daki kalbi

adana güzellik Salonu, her hizmetinde olduğu gibi saç modasında da adından söz ettirmeyi başarıyor. Kafanızdaki şekle ve renge ulaşmanın bazen ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ama imkansız olmadığını da… Bu amaçla eğitilmiş uzman kadromuzla 2020 saç modası dahil tüm trendleri siz nasıl isterseniz o şekilde uyguluyor ve salonumuzdan mutlu ayrılmanızı istiyoruz. Bilgi ve rezervasyon için bizi arayınız.

Adana Güzellik

Adana Güzellik güzellik adına her şey bu sitede. Protez tırnak çeşitleri, bay ve bayan lazer epilasyon, cilt bakımı kalıcı makyaj ve daha fazlası için sitemizden bilgi alabilirsiniz. Güncel fiyat ve kampanyalarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu